Als je door mij een professioneel portret laat verzorgen, wil je die misschien ook mooi afgedrukt aan de muur hangen (of aan iemand cadeau doen).

Ik heb de afgelopen jaren vele afdrukcentrales vergeleken op prijs en kwaliteit, en heb Profotonet geselecteerd als mijn vaste leverancier voor professionele fotoafdrukken. De foto’s worden er op echt fotopapier belicht (dus geen “gewone” inktjet print), hebben prachtig detail en zijn zeer consistent van kleur.

Graag neem ik je de zorg van het bestelproces van de afdrukken uit handen.

Per bestelling betaal je éénmalig aanlever- & verzendkosten (zie prijsoverzicht hieronder). Ik draag volledig zorg voor het uploaden van de hoge resolutie bestanden naar de Profotonet servers en het plaatsen van de bestelling.

Als je bij de eindselectie van je portretsessie direct doorgeeft welke foto’s je wilt bestellen en op welk formaat, zorg ik dat de fotoafdrukken direct na het voltooien van de nabewerking worden besteld. Een paar dagen later worden de foto’s goed verpakt bij je thuisbezorgd. 

Je betaalt je fotoafdrukken gewoon aan mij per factuur achteraf.


De foto’s worden afgedrukt op Fuji Digital Professional II papier en je hebt de keus uit glanzend of mat papier. Voor montage achter niet-ontspiegeld glas raad ik mat papier aan (dit geeft minder reflecties).

Standaard formaten

Doorgaans verzending binnen één werkdag.

fotoafdruk
10 × 15 cm

€ 0,33

fotoafdruk
13 × 19 cm

€ 0,60

fotoafdruk
15 × 22 cm

€ 1,00

fotoafdruk
20 × 30 cm

€ 2,05

aanlever- & verzendkosten*

€ 10

 

vergrotingen

Verzending na twee werkdagen.

vergroting
30 × 45 cm

€ 5,10

vergroting
40 × 60 cm

€ 10,15

vergroting
50 × 75 cm

€ 14,25

vergroting
60 × 90 cm

€ 20,30

vergroting
70 × 105 cm

€ 23,00

aanlever- & verzendkosten**

€ 15

Interesse in een professionele portretsessie met hoge kwaliteit fotoafdruk? Neem contact op om een afspraak te maken. Bij je eindselectie kun je ook de keus voor eventuele fotoafdrukken aangeven.
___

* Waarvan € 2,98 start- en verzendkosten Profotonet
** Waarvan € 6,74 start- en verzendkosten Profotonet

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW en zijn actueel per 1 januari 2016.